21. Oktober 2021

“REJSEN”

Det Røde Klubhus

Torsdag 21. oktober 19.30 


I efterårsferien har vi endelig fornøjelsen af at begive os ud på “REJSEN” med ny musik til digte af Johs. V. Jensen i Det Røde Klubhus.

Vi kan se frem til en spændende og nyskabende musiklitterær oplevelse, når Annette Dahl (sang), Ib Buchholtz (klaver) og Peter Søvad (bas) spiller og synger Viggo Steinckes nyskrevne melodier til Johs. V. Jensens tekster.

De 4 kunstnere fra Ålborg har for nylig etableret et kreativt samarbejde om Viggo Steinckes musik, og alle vi, der elsker Johs. V. Jensens digtning, glæder os til at tage med ud på en professionel og underholdende færd 🙂

Johs. V. Jensen er jo fra Farsø og samtidig med vores egen Jeppe Aakjær, men af en helt anden moderne og realistisk støbning. Poesien, den sociale indignation, fascinationen af forholdet imellem menneskelivet og naturens kræfter, de lyriske, fabulerende digte, den ekvilibristiske sprogbeherskelse og den stærke indlevelse har de dog tilfælles, og de taler begge til os i dag.

Vi er stolte af at kunne byde “REJSEN” velkommen og håber, at rigtig mange har lyst til at deltage i koncerten, som er et af efterårsferiens mange tilbud.

Koncerten er arrangeret af Kulturnetværket Svanen i samarbejde med “Rejsen”, Det Røde Klubhus, Kulturministeriet, Thit Jensen Museet m. fl.

Støt Kulturnetværket Svanen!

Få Svanens nyhedsbrev ved at sende en email til:

Iben@barnwell.dk

Og følg med på Facebook: